RÓLUNK

A kilencvenes évek elején elhatároztuk, hogy felépítünk egy asztalos céget, amely megbízható partner, hatráidőre pontosan szállít, kiváló minőségben gyárt és maximálisan együttműködik a megrendelővel.

1993-ban alapítottuk a Bélafa Kft-t. Megkerestük azokat a beszállítókat, kereskedőket és alapanyag gyártókat akik kiváló minőségű termékekkel állnak rendelkezésünkre. Szorgalmas kitartó munkánk eredményét folyamatosan visszaforgatjuk a vállalkozásba, hogy a fejlődés folyamatos és töretlen legyen.A legfontosabb a vevő tökéletes kiszolgálása. 1997-ben megnyitottuk bemutatótermünket Marcali központjában. Folyamatosan bovítettük vevokörünket. 2003-ban új telephelyre költöztünk. Megnyitottuk korszerűen felszerelt és minden igényt kielégítő műhelyünket Kéthelyen a Hunyadi u. 104. szám alatt. 2005-ben bővítettük műhelyünket egy tágas impozáns bemutatóteremmel.

ASZTALOS ÜZEMÜNK A BÚTORGYÁRTÁSHOZ SZÜKSÉGES KORSZERŰ, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ GÉPEKKEL RENDELKEZIK. TERMÉKEINKET SAJÁT TEHERGÉPKOCSIVAL SZÁLLÍTJUK. MUNKATÁRSAINK FIATAL ÉS JÓLKÉPZETT SZAKEMBEREK.

A környékünkön muködő kis- és középvállalkozások részére is rendszeresen dolgozunk. 2012 óta dolgozunk exportra is (elsősorban Belgiumba). Készítjük a ZEB ruházati bolt újonnan nyíló üzleteinek belső berendezését illetve Stephex istálló bútorait és falburkolatait.

Ön megálmodja, Mi kivitelezzük!

Az asztalosipari szakmában eltöltött hosszú évek tapasztalatai segítik a Megrendelők igényeinek legjobb minőségben történő kielégítését.

TERVEZÜNK

teljes lakásokat, irodákat, üzlethelyésigeket.

Termékgaléria

GYÁRTUNK

irodabútort, üzletberendezést, konyhabútort, hálószobabútort, fürdoszobát, félkész termékeket, csomagolóanyagot..

Termékgaléria

BERENDEZÜNK

teljes lakásokat, irodákat, üzlethelyésigeket.

Termékgaléria